Mirvana

Praktijk voor Bewustzijns- en Persoonlijke Ontwikkeling

 

Mirja van Staveren

 


Liefdevolle aandacht

Vanuit een persoonlijke relatiecrisis ben ik terechtgekomen bij Eline Brinkhof www.bambu.nu

Door de persoonlijke gesprekken die ik met haar gevoerd heb ben ik bekend geworden met bewustzijnswerk. Ik heb ondervonden hoeveel verschil het maakt als je bereid bent met je volle bewustzijn en met liefdevolle aandacht te kijken naar jezelf, naar je leven en naar de wereld om je heen. Het heeft mijn leven rijker en voller gemaakt. Maar het heeft er ook voor gezorgd dat ik in staat ben met meer rust en minder frustratie mijn (behoorlijk bewogen) leven te leven.


Het 'bewustzijnswerk' heeft mijn hart gegrepen zo rond het jaar 2005. Vanaf toen tot op heden heb ik vele trainingen, workshops en opleidingen gevolgd. Ik doe dit voor mijzelf maar ook omdat ik de diepe wens heb om ook andere mensen te begeleiden op hun pad. 


Inmiddels beschik ik over voldoende kennis, wijsheid en levenservaring en ben ik zelf aan de slag gegaan als persoonlijk begeleidster om anderen te begeleiden op hun pad. 

Ik heb samen met mijn geliefde een prachtige Scandinavische blokhut geplaatst achter ons huis. Die heb ik met veel zorg en liefde sfeervol en warm aangekleed. Het is zo ingericht dat het een geschikte praktijkruimte is.

Hier kunnen we in alle rust en privacy gesprekken voeren.